occasions

Hieronder vind u ons aanbod tweede hands aanhangers. Dit kunnen aanhangers zijn welke bij ons uit de verhuur komen, deze zijn maximaal 1,5 jaar oud en dus nog in degelijke staat. Tevens vind u hier ook selectie aanhangers welke wij ingeruild hebben maar of wel hebben opgeknapt voor u, of of ook nog in goede conditie zijn. 


oPEN BAKWAGEN geremd 257 x 131 met traanplaat vloer

De geremde open bak aanhanger 257 x 131 is van het merk hapert. Deze aanhanger is in de aannemers uitvoering en is uitgevoerd met een traanplaat vloer en zware banden. Daarnaast hebben wij deze aanhanger begin april opgeknapt en voorzien van: nieuw hout, nieuwe losbreek kabel, nieuwe spatborden en hebben wij de achterlichten & de banden na gelopen. Deze trailer mag in totaal 1639 kg laden. Tevens is deze aanhanger voorzien van een eigen kenteken, let wel op dat u voor deze aanhanger een speciaal aanhanger rijbewijs nodig heeft. Anders geld de volgende regel aanhanger + lading + gewicht auto = 3500 kg.

deze aanhanger kunnen wij u aanbieden voor € 1400,00 incl. btwopen bakwagen 225 X 131 met HUIF

Deze open bak aanhanger is helemaal gebruiksklaar. Door de huif is de aanhanger in goed en slecht weer te gebruiken. De huif kunt u er eventueel ook af halen, ideaal voor als u snel langs de stort moet. Qua afmetingen is de aanhanger een perfect formaat. Hij is gemakkelijk weg te zetten en u kunt er de meeste spullen makkelijk in vervoeren. Tevens zit er voorop een disselkoffer gemonteerd waar u gemakkelijk spullen van de aanhanger in kunt opbergen. Binnen in de huif zitten in de vloerplaat bindhaken gemonteerd zodat u gemakkelijk spanbanden kunt monteren.