nieuwe aanhangwagens direct leverbaar

Hieronder vind u ons aanbod nieuwe, direct uit voorraad leverbare, aanhangers. Dit kunnen aanhangers zijn welke bij ons uit eigen productie komen, op deze aanhangwagens zit een garantie van maar liefst 2 jaar. Tevens vind u hier ook selectie aanhangers welke wij ingekocht hebben maar wel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Mocht er iets voor u tussen zitten willen wij vragen om het aanvraag formulier in te vullen of om telefonisch contact op te nemen 085-9022967. 


opvouwbare  HUMBAUER

Geen ruimte voor een aanhangwagen? Dan is dit de oplossing ! NIEUW IN HET ASSORTIMENT: opvouwbare aanhangwagen,  neemt zeer weinig ruimte in beslag.

 

Afmetingen & Specificaties:

205cm x 110cm.

Laadvermogen:

750kg ongeremde enkel asser.

615kg laadvermogen.

13-polige stekker, Bodemplaat 9 mm dik,

Zijwanden van thermisch verzinkt plaatstaal

Achterklep met spansluiting, 4 sjorringen aan de binnenzijde van de zijwanden, Voor gemonteerde bevestigingsknoppen voor dekzeilbevestiging aan de bordwanden

Humbaur multifunctionele verlichting

Prijs: € 657.- excl btw., €795.- incl btw.

 

Opties tegen meerprijs:

Neuswiel, Vlakzeil, Huif, Koprek, Disselslot,

en Reservewiel.king trailer 200x110 open bak

Deze open bak aanhanger is uit productie. De aanhangwagen is voorzien van:  kentekenplaat houders zodat u, uw kenteken makkelijk kunt bevestigen en los kunt halen,  een neuswiel wat ervoor zorgt dat u de aanhangwagen gemakkelijk kunt verrijden als deze los gekoppeld is en verder uit gevoerd met degelijke verlichting en 7polige stekker. Verder zijn de wanden en vloer van het echte Finse betonplex van 12mm dikte. Deze aanhanger is ideaal voor als u snel langs de stort moet of toch graag die kast nog even snel op haalt. Qua afmetingen is de aanhanger eigenlijk een perfect formaat voor als u thuis, of in de garage dan wel in een stalling over wat minder ruimte beschikt waar u de aanhanger neer kunt zetten, de afmetingen van de aanhanger zijn 2,00M lang en 1,10M breed (binnenmaat). 

Prijs: € 642,15 excl. btw, €776,99 incl. btw.

 king trailer 200x131 open bak dubbel as

Deze open bak aanhanger is uit productie. De aanhangwagen is voorzien van:  kentekenplaat houders zodat u, uw kenteken makkelijk kunt bevestigen en los kunt halen,  een neuswiel wat ervoor zorgt dat u de aanhangwagen gemakkelijk kunt verrijden als deze los gekoppeld is en verder uit gevoerd met degelijke verlichting en 7polige stekker. Verder zijn de wanden en vloer van het echte Finse betonplex van 12mm dikte. Deze aanhanger is ideaal voor als u snel langs de stort moet of toch graag die kast nog even snel op haalt. Qua afmetingen is de aanhanger eigenlijk een perfect formaat voor als u thuis, of in de garage dan wel in een stalling over wat minder ruimte beschikt waar u de aanhanger neer kunt zetten, de afmetingen van de aanhanger zijn 2,00M lang en 1,25M breed (binnenmaat). 

Prijs: €836.54 excl. btw, €1012,21 incl btw BSX BAKWAGEN 1350kG

Dit is de aanhangwagen voor de professional. Deze geremde aanhangwagen is in de 1350KG uitvoering en heeft de volgende afmetingen : 251 lang en 130 breed.

 

Voorzien van:

- Degelijk koprek en reling.

- Zwaar degelijk opklapbaar neuswiel.

- Contourverlichting.

- Breedte verlichting.

- Achter en voorbord kunnen open voor langere lading.

- Bindogen van degelijke kwaliteit.

 

Dat alles voor de ACTIE PRIJS van slechts € 1685,00 excl. 21% btw en excl. € 120,00 kenteken en leges kosten. (normale verkoop prijs € 1750,00 excl 21 % BTW)

 

Wilt u meer informatie ? of graag komen kijken ? de beller is sneller ! 085-9022967.

of klink op de link naar het aanvraag formulier om een afspraak in te plannen.