verhuur aanhangwagens

Aanbod

Maakt u hieronder een keuze uit één van de categorieën aanhangwagens om de verschillende afmetingen, prijzen en specificaties te bekijken. Ook kunt u hier bij de gewenste aanhangwagen door klikken om de aanhangwagen te reserveren. 

Wilt u toch nog meer informatie over de regels , welk rijbewijs u nodig heeft , of over hoe u de aanhangwagen het beste kunt  aan-afkoppelen? kijk dan op onze informatie pagina !oPEN BAK AANHANGwagens

De open bak aanhangwagens zijn ideaal als u even langs de stort moet, een bank stel op moet halen of tuinafval wil afvoeren. Er zijn diverse maten beschikbaar welke u gelijk online kunt reserveren. 

open geremde aanhangwagens

Wij hebben een divers aanbod geremde aanhangwagens. Denkt u aan een kipper, grote kar en een autoambulance. Deze kunt u gelijk online  reserveren.  

 

HUIF/gesloten AANHANGwagens

De huif / gesloten aanhangwagens van king trailers zijn ideaal als u bijvoorbeeld moet verhuizen,  Er zijn diverse maten  welke u gelijk online kunt reserveren.  

 plateau aanhangwagens

De plateau aanhangwagens zijn er voor het zwaardere werk ! Ondanks dat het laadvermogen circa het zelfde is, is het chassis van deze aanhangwagens verzwaard. Moet u dus Grind, grond of stenen vervoeren ? Kies dan voor een van onze plateau's.

motor / quad / koets aanhangwagens

Heeft u een motor/quad/koets en staat deze in de garage ? en moet hij van a naar b ? of wilt u deze graag meenemen een weekend weg ? kies dan voor de motortrailer. Al te huren vanaf € 10,00 per dag ! Huur er eventueel accessoires, zo wordt de trailer compleet.

tandam / normale fiets  aanhangers

Door de speciale goot welke is afgestemd op de band van een fiets, wordt het vervoeren van uw fiets kinderspel. Het is vaak zo dat elektrische fietsen niet op de fietsendrager geladen mogen worden i.v.m. de kogeldruk . Bekijk snel ons aanbod !reclame aanhangwagens

Reclame aanhangers ziet u veel langs weg of in het weiland naast de snelweg. Wilt u een evenement, of bedrijf promoten ? en wilt u geen trailer aanschaffen ? kies er dan voor om een reclame trailer te huren.

bagage aanhangwagens

Gaat u met vakantie, een weekend vissen of misschien wel naar een festival ? en bent u het proppen van uw bagage in de auto meer dan zat ? Kies dan uit een van verschillende  bagage aanhangwagens van king trailers. 

diverse          ACCESSOIRES

Bent u opzoek naar spanbanden , een kruiwagen of een rijdplaat? of een motorwiel klem ? of te wel op zoek naar accessoires om u zelf een hoop extra werk te besparen? bekijk dan snel ons gehele aanbod!De volgende data's zijn wij wegens omstandigheden gesloten :

28-06-2019 t/m 01-07-2019, wij zijn weer geopend op 02-07-2019 vanaf 12 uur.

19-07-2019 t/m 22-07-2019, wij zijn weer geopend op 23-07-2019 vanaf 12 uur.

16-08-2019 t/m 19-08-2019, wij zijn weer geopend op 20-08-2019 vanaf 12 uur.

Om u op deze data's niet in de steek te laten hebben wij een mega stunt bedacht :

4 volle dagen huren = 2 dagen huur betalen ! U kunt dan de aanhanger op de donderdag tussen 08:30 - 18:00 op komen halen, en op de dinsdag tussen 12:00 - 18:00 terug brengen !!

De ophaal en retour dag zijn niet bij de 4 dagen opgeteld,  dus eigenlijk krijgt u van ons 6 dagen voor de prijs van 2 dagen !  let op vol=vol dus wees er snel bij! Gelijk reserveren ?  klik hier of bel 085-9022967.