Deze pagina wordt momenteel bewerkt ! 

Informatie huren aanhangwagen

Praktische informatie voor het huren van een aanhangwagen :

  1. U kunt bij King Trailers BV niet pinnen.
  2. U dient bij ophalen van de aanhangwagen in de meeste gevallen  € 50,00 borg te betalen. Dit is het standaard tarief. Mocht u de aanhanger meerdere dagen willen gebruiken zal de borg verhoogd worden.
  3. U dient het huurbedrag van te voren te betalen.
  4. U dient een geldig rijbewijs en kentekenbewijs te kunnelaten zien, als u toestemming geeft : Zal King Trailers een kopie maken , welke bij terug brengen van de aanhangwagen word vernietigd. 
  5. Aanhangers kunnen ook na 18:00 s'avonds en op zondag opgehaald worden. Gelieve er rekening mee te houden dat dit op afspraak is, 2-3 dagen van te voren reserveren is wenselijk. Mocht u dit aangeven in uw reservering zal er contact met u opgenomen worden.
  6. Onze aanhangwagens zijn uitgevoerd met een 7 polige stekker. Mocht uw auto een 13 polige aansluiting hebben dient u zelf voor een verloopstuk te zorgen. Deze kunt u ook bij ons kopen deze bedraagt € 5,00.
  7. Op de trekhaak van uw auto dient een hulpkoppeling gemonteerd te zijn. Zie voor verdere informatie de pagina lading & aankoppelen. 
  8. Bijna al onze aanhangwagens mag u besturen met alleen een rijbewijs B hoe dit precies zit kunt u lezen op de pagina Rijbewijs&Kenteken