Informatie huren aanhangwagen

  1. U kunt bij King Trailers BV pinnen. Echter vragen wij administratie kosten als u ook de borg wilt pinnen. (er zal dan in het geval van € 50,00 borg, € 49,00 borg terug gestort worden). Mocht u de borg gelijk retour willen ontvangen kunt u deze het beste contant mee nemen. Wij storten elke woensdag de borg terug, met een maximale verwerkingstijd van 7 dagen, inzake onderbezetting van onze administratieve afdeling kan het echter voor komen dat dit langer kan duren, houd u rekening met maximaal 14 (werk)dagen.
  2. U dient bij ophalen van de aanhangwagen in de meeste gevallen  € 50,00 borg te betalen. Dit is het standaard tarief. Mocht u de aanhanger meerdere dagen willen gebruiken zal de borg verhoogd worden.
  3. U dient het huurbedrag van te voren te betalen.
  4. U dient een geldig rijbewijs en kentekenbewijs te kunnelaten zien, als u toestemming geeft : Zal King Trailers een kopie maken , welke bij terug brengen van de aanhangwagen word vernietigd. 
  5. Aanhangers kunnen ook in uiterste gevallen na 18:00 s 'avonds en op dinsdag & zondag opgehaald worden. Gelieve er rekening mee te houden dat dit op afspraak is. U dient circa 7 dagen van te voren te reserveren. Mocht u dit aangeven in uw reservering zal er contact met u opgenomen worden om de mogelijkheden te bespreken. 
  6. Onze aanhangwagens zijn uitgevoerd met een 7 polige stekker. Mocht uw auto een 13 polige aansluiting hebben dient u zelf voor een verloopstuk te zorgen. Deze kunt u ook bij ons kopen deze bedraagt € 5,00. Met uitzondering op de geremde aanhangwagens, deze zijn uitgevoerd met een 13 polige aansluiting, ook hiervoor kunt u een verloopstekker bij ons kopen voor € 5,00.
  7. Op de trekhaak van uw auto dient een hulpkoppeling gemonteerd te zijn. Zie voor verdere informatie de pagina lading & aankoppelen. 
  8. Bijna al onze aanhangwagens mag u besturen met alleen een rijbewijs B hoe dit precies zit kunt u lezen op de pagina Rijbewijs&Kenteken
  9. U krijgt van king trailers GRATIS een bijpassend afdek net  &  dissel slot mee tijdens de huur periode, eventueel andere accessoires kunt u erbij huren. 
  10. Het is verboden om aanhangwagens buiten onze openingstijden voor de poort neer te zetten, indien u dit toch doet bestaat er een kans dat u het eventueel teveel betaalde huurbedrag en de borg niet retour krijgt.