de ijsscheppers

Wilt u ons als toevoeging op uw evenement ? neem dan contact op via events@king-trailers.nl of 0859022967

Festivals en Evenementen

Van de De ster naar de klote, Ameezing vught, tot aan de Drakenbootrace in Gorinchem, Wie eet er tijdens een festival of evenement in de zon nou niet graag een ijsje ?

 

Beurzen

U kunt ons tegen komen op onder andere de modelbouwbeurs in de brabanthallen en de zeelandhallen maar ook ibiza fairs of automadness, zo kunt u met een ijsje even lekker afkoelen tussendoor!

 

Markten / braderieën 

Van koningsmarkten tot landmarkten in haarsteeg, of snuffelmarkten in tilburg terwijl u op uw gemak die ene parel zoekt tussen alle spulletjes en dat alles onder het genot van een heerlijk schep ijsje , wie wil dat nou niet ?


schepijs

Wij bieden u ambachtelijk schepijs gemaakt door echte ijsmeesters. Dat is smullen ! Afhankelijk van welke stand u kiest hebben bezoekers de keuze uit 13 of 7 overheerlijk roomijs of sorbet smaken zoals: Aardbei, stroopwafel, Kinder bueno, Mango (vegan) maar wij kunnen u ook lactose vrij ijs aanbieden. Vraag ons naar de mogelijkheden !

ijsmacarons

Iets unieks, en super geliefd onder vele bezoekers: De ijsmacarons. Wij bieden deze aan in 4 verschillende smaken: Pistache, Roodfruit, Framboos en Mango passievrucht. Al uw zoete zintuigen zullen geprikkeld worden.

donuts&muffins

Natuurlijk mogen de favoriete donuts niet ontbreken ! Verkrijgbaar in diverse smaken zoals chocola, discodip, vanile met chcocola, dat word smullen ! Tevens bieden we ook diverse muffins aan ; van redvelvet tot carroct cake of gewoon die overheerlijke chocolade muffin, alles is mogelijk !