ijskar

IJSKAR op locatie.

 

Prijzen: 

 

Organiseert u binnenkort Een Festival, Bruiloft, (kinder)feestje, of een andere bijzondere gelegenheid ? Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of tijdens uw zomerse BBQ ?

 

Informeer dan snel naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Afhankelijk van het aantal personen en uw wensen kijken we samen graag naar de beste optie.

 

Wat zit er allemaal in het pakket wat u bij ons afneemt ? De Ijskar, Schepijs, hoorntjes, bakjes, lepeltjes en servetten zitten er standaard in.

 

Wanneer u een ijskar huurt bij ons 

wilt u natuurlijk dat iedereen kan genieten van een heerlijk bolletje schepijs. In dat geval kunnen wij er personeel bij verhuren die de ijsjes schept en uitdeelt.

 

We hebben een ruime keuze qua ijssmaken. Er kan een keuze gemaakt worden uit standaard smaken maar wij hebben ook veel seizoensgebonden smaken. Vergeet U niet dat er bij eventuele allergieën een melding gedaan moet worden zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de keuze van de ijssoorten.

  • Voor onze ijskar is een gewoon stopcontact met 230V nodig, enige afstand is geen probleem hiervoor gebruiken wij een verlengsnoer.


frietwagen

Dag            : € in overleg, afhankelijk van uw wensen.

      

Een frietwagen kan eigenlijk op geen enkel evenement of (kinder)feestje ontbreken. Plaatsing door geheel Nederland, voor zowel particulier als horeca of evenementen. Onze wagens worden verhuurd met personeel.